Please sign in so that we can notify you about a reply
Opis
Sastav: Plod mirođije (Anethi fructus) List breze (Betulae folium) Plod šipurka (Cynosbati fructus) Herba rastavića (Equiseti herba) Plod kleke (Juniperi fructus) Koren zečjeg trna (Ononidis radix) List peršuna (Petroselini folium) List medveđeg grožđa (Uvae ursi folium)
Upotreba ČAJA ZA UBLAŽAVANJE TEGOBA KOD KAMENA U BUBREGU preporučuje se : kao preventiva ili u slučaju bolova, grčeva i otežanog mokrenja usled prisustva kamena ili peska u bubregu.
Ograničenja u upotrebi : tokom trudnoće i dojenja kao ni deci mlađoj od 12 godina ne preporučuje se upotreba Čaja za ublažavanje tegoba kod kamena u bubregu.
Način pripreme i upotrebe čaja: Supenu kašiku čajne mešavine preliti sa 200 ml hladne vode, sud poklopiti, zagrejati do ključanja, ostaviti da stoji jedan sat, procediti. Piti tri puta dnevno pre jela po 200 ml zaslađenog čaja.